Pk4.info

(5:48) Free Download Wegah Kelangan Eny Sagita Live Gofun Bojonegoro.mp3 gratis

Web Hosting Indonesia

Wegah Kelangan Eny Sagita Live Gofun Bojonegoro

By

Wegah Kelangan Eny Sagita Live Gofun Bojonegoro

Title: Wegah Kelangan Eny Sagita Live Gofun Bojonegoro
Duration: 5:48
Views: 79308
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 128 kbps
Author: BONYTA CHANNEL
Source: https://www.youtube.com

Description:

SAGITA LIVE GOFUN BOJONEGORO
SABTU 29 SEPTEMBER 2018

Eny Sagita " Wegah Kelangan "

Teks Lirik :

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki
Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyoKabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Tags: Download Wegah Kelangan Eny Sagita Live Gofun Bojonegoro, Mp3 Wegah Kelangan Eny Sagita Live Gofun Bojonegoro vide, flv, 3GP, mp4

Lagu K-pop

BLACKPINK - ‘뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU)’ M/V
VAV(브이에이브이)_Senorita_Music Video
18 LAGU DANGDUT 2018 TERBARU - DANGDUT TERBARU PALING ENAK DI DENGAR
GOT7 "Look" M/V
BTS (방탄소년단) 'MIC Drop (Steve Aoki Remix)' Official MV
[MV] LEEGIKWANG(이기광) _ What You Like
[MV] IU(아이유) _ Palette(팔레트) (Feat. G-DRAGON)
[MV] MONSTA X(몬스타엑스) _ Beautiful(아름다워)
[MV] K.A.R.D _ Don't Recall
[MV] NU'EST(뉴이스트) _ OVERCOME(여왕의 기사)
[MV] HISTORY(히스토리) _ Queen
여자여자 GIRLS GIRLS - 여자여자 GIRLS GIRLS (New Ver.) Official M/V
[MV] 오마이걸(OH MY GIRL) _ LIAR LIAR
혜이니 HEYNE - 오빠 맘마 Mamma (feat. 철구) Official M/V
[시그널 OST PART 4] 김윤아 (Kim Yuna) - 길 (THE ROAD) MV

Lagu Dangdut

Siti Badriah - Lagi Syantik (Official Music Video NAGASWARA) #music
Via Vallen - Sayang (Official Music Video)
Nella Kharisma - Konco Mesra 2017 (Official Music Video NAGASWARA) #music
Vita Alvia - Jaran Goyang (Official Music Video)
Maya Natasya - Suket Teki (Official M/V)
NELLA KHARISMA ft, ILUX - KANGEN (OFFICIAL VIDEO)
Dear Mantan - iMeyMey (Official Music Video)
Desy Ning Nong - Diam ( Official Music Video )
Nella Kharisma - Cinta Luar Biasa [OFFICIAL]
iMeyMey - OMG Hello (Official Lyric Video)
Nella Kharisma - Bojo Galak (House Musik) [OFFICIAL]
Fitri Carlina - Pujaan Hati (Official Music Video NAGASWARA) #music
Cita Citata - Dia (Official Lyric Video)
Desy Ning Nong - Tercyduk (Lyric Video)
Nella Kharisma - Bidadari Kesleo _ Hip Hop Rap X | (Official Video) #music

Lagu Hiphop

XXXTENTACION - BAD! (Audio)
Gucci Mane, Bruno Mars, Kodak Black - Wake Up in The Sky [Official Music Video]
Kanye West & Lil Pump ft. Adele Givens - "I Love It" (Official Music Video)
Post Malone, Swae Lee - Sunflower (Spider-Man: Into the Spider-Verse)
XXXTENTACION - MOONLIGHT (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
Sheck Wes - Mo Bamba
T.I. - The Weekend ft. Young Thug, Swizz Beatz
XXXTENTACION - SAD!
Juice WRLD - Lucid Dreams (Dir. by @_ColeBennett_)
Post Malone - Better Now
Post Malone - Psycho ft. Ty Dolla $ign
Coi Leray - "Huddy" Official Music Video
Yella Beezy - "That's On Me" Remix (Official Video)
Drake - God's Plan
KIKI DO YOU LOVE ME "DRAKE" (MUSIC VIDEO)